Spookslot Efteling

Waar de bezoekersaantallen in de 10 jaar voor de opening van het Spookslot rond 11 miljoen bleven steken kwamen er in 1978 300000 extra bezoekers naar het park. Het Spookslot is bovendien een belangrijke stap in de ontwikkeling van de Efteling van speel- en sprookjespark naar attractiepark en luidde een periode van grote groei in.


Spookslot Efteling Kasteel Groen

2 days agoKAATSHEUVEL - De bouw van een nieuw hotel en een themagebied van de Efteling moeten in 2024 afgerond zijn.

. In een persbericht meldt het themapark dat dit jaar wordt begonnen met het project. 2 days agoSpookslot verdwijnt uit Efteling maakt plaats voor nieuwe overdekte attractie Ook wil het Brabantse attractiepark een nieuw hotel neerzetten. 2 days agoDe Efteling maakte maandag bekend dat het Spookslot uit 1978 de komende zomer gesloopt gaat worden.

We denken nu. De steen staat in de tuin van attractie het Spookslot maar die gaat sluiten. Zangeres Kate Bush nam in 1978 ter promotie van de toen net geopende topattractie een televisiespecial op in en rond de Efteling.

Python of de Python is een attractie in het Nederlandse sprookjes- en attractiepark EftelingPython werd geopend op 13 april 1981 en heeft vier inversies twee loopings en twee kurkentrekkers wat toentertijd zeer spectaculair wasBovendien is deze achtbaan destijds in het park ter plekke in elkaar gelast wat vrij uitzonderlijk is voor stalen achtbanen die meestal uit. Ter herinnering aan deze gebeurtenis kreeg de zangeres in de tuin van het Spookslot haar eigen grafzerk. Hiervoor zal de bekende attractie Spookslot uit 1978 na de zomer plaatsmaken.

2 days agoDe Efteling is op zoek naar een nieuwe bestemming voor de grafzerk van de Engelse zangeres Kate Bush. Het nieuwe hotel wordt gebouwd naast de hoofdingang van het attractiepark.


Spookslot Efteling Theme Park Neon Signs Anton Pieck


Efteling Spookslot Horror Home Decor Fireplace


Efteling Foto S Nederland Sprookjes


Efteling Wikipedia Visit Holland Theme Park House On Haunted Hill

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel